Laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteet

Kaikki Harvian tuotteet on suunniteltu kestäviksi ja valmistettu laadukkaista kierrätettävistä materiaaleista.

Kiinnitämme huomiota tuotteidemme kuljetuksien ympäristövaikutuksiin. Ohjaamme kuljetusyhtiöitä järkeviin toimitussisältöihin. He seuraavat kuljetuksien tehokkuutta vertaamalla ajettuja kilometrejä kuljetetun tavaran määrään. He käyttävät nykyaikaiset ympäristövaatimukset täyttävää kuljetuskalustoa ja kouluttavat kuljettajia ekologiseen ajotapaan.

Kiukaiden ympäristövaikutukset ovat suurimmillaan käytön aikana. Käytönaikaisia vaikutuksia pystyy jokainen itse kotonaan vähentämään. Sähkökiukaiden sähkönkulutusta voi pienentää kiinnittämällä huomiota lämmitysaikaan ja lämpötilaan. Puulämmitteisten kiukaiden hyötysuhteeseen voi myös itse vaikuttaa.

Mielestämme on erittäin tärkeää tehdä myös uusia ratkaisuja kiukaiden käytön ympäristövaikutuksien minimoimiseksi. Sen vuoksi kehitämme tuotteitamme ympäristöystävällisemmiksi.

Olemme mukana sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätysjärjestelmässä. Kun sähkökiuas on aika vaihtaa uuteen, voi vanhan kiukaan tuoda kierrätyspisteeseen. Katso lähin SER-vastaanottopisteesi osoitteesta www.elker.fi.

(lähde: Ecovisor, Ympäristövaikutusten kartoitus Harvia Oy 30.9.2008)

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.