Radiant-infrasaunat

Harvia Radiant – Tuo etelän lämpö kotiisi.

Radiant-infrasauna antaa mahdollisuuden rentoutua silloin, kun se Sinulle parhaiten sopii. Infrasaunan toiminta perustuu kohdennetusti infrapunalämpöä tuottaviin elementteihin. Lämpö on saman­laista hyvää lämpöä, jota myös aurinko tuottaa. Infrapunalämpö tuo Sinulle kokonaisvaltaisen rentouden ja virkistymisen tunteen. Saat etelän lämmön kotiisi.

Vihdoinkin myös suomalaisille.
Harvia on valmistanut infrasaunoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Niiden päämarkkina-alue on ollut Keski-Eurooppa, mutta nyt myös suomalaiset ovat innostuneet infrasaunojen paljon positiivisia vaikutuksia antavasta lämmöstä. Infrasaunoja on käytetty vuosia maailmalla mm. kylpylöissä, hotelleissa, kauneushoitoloissa ja yksi­tyisissä kodeissa.

Infrasaunan voi asentaa mihin tahansa kuivaan tilaan, esimerkiksi makuu­huoneeseen. Infrasaunan saa asentaa ilman erillistä rakennus­lupaa ja se on helposti asennet­tavissa myös kerros­talo­asuntoon.

Investointi omaan hyvään oloon.
Ota mukaasi aikakauslehti, istahda infrasaunan penkille pyyhkeen päälle ja varaa itsellesi puoli tuntia aikaa. Laita mielimusiikkiasi infrasaunan cd-soittimeen ja syvenny nauttimaan omasta hetkestäsi. Hyvänolon­tunne valtaa kehosi ja mielesi.

Infrasaunan lämpö perustuu lämpöelementteihin, jotka tuottavat pitkäaaltoista, kuivaa lämpöä. Se vaikuttaa syvälle kudoksiin, minkä ansiosta sillä on monia hyviä vaikutuksia. Lämpö on samanlaista hyvää lämpöä, jota aurinkokin tuottaa, siksi infrasaunan ja kirkas­valo­laitteen käytöllä on yhteneväisiä vaikutuksia.

Infrapunalämpöä on jo vuosien ajan käytetty hoitomuotona sairaa­loissa ja kuntoutus­keskuksissa, joten sen terveysvaikutukset tiedos­te­taan hyvin.

Infrapunalämmöllä on samankaltaisia vaikutuksia kuin liikunnalla. Se lisää ja stimuloi verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, polttaa kaloreita, poistaa ja lievittää stressiä sekä rentouttaa fyysisesti ja henkisesti. Koska infrapuna­lämpö virkistää ja kiihdyttää elintoimintoja, on se erinomainen lämmit­tely­­muoto ennen liikunta­suoritusta. Liikunta­suorituksen jälkeen lämmöllä on palauttava ja rentouttava vaikutus.

Infrasaunaa voi käyttää päivittäin. Sopiva kesto yhdelle käyttö­kerralle on n. 30 minuuttia. Lämpötila on säädettävissä maksi­missaan 65 asteeseen. Jotta infrasaunan käytön moni­puoliset, positiiviset vaikutukset saa hyödynnettyä, Harvia suosittelee infrasaunan käyttöä noin kolme kertaa viikossa. Koska nesteen haih­tuminen ja korkeammissa lämpötiloissa hikoilu on infra­saunassa voimakasta, muista juoda vettä sekä ennen että jälkeen käyttökerran.

Tekniset tiedot
Harvia Radiant -infrasaunan mukana saat selkeän asennusohjeen, jonka avulla valmiista elementeistä koottava infrasauna on helppo asentaa. Asentaminen onnistuu ilman ulkopuolista apua ja erikois­työkaluja. Infrasauna kytketään tavallisella pistotulppaliitännällä sähköverkkoon, joten sähköasentajaa ei tarvita.

Infrasaunaa ohjataan helppokäyttöisellä ohjaus­paneelilla, josta voit säätää infrasaunan päälläoloajan sekä lämpötilan. Radiant on käyttö­valmis alle 10 minuutissa. Hyvää lämpöä alkaa muodostua heti lämpöelementtien päälle­kytkemisen jälkeen. Ohjauspaneelista on myös mahdollista kytkeä valaistus päälle. Radio/cd-soittimella voit kuunnella mieli­musiikkiasi.

Radiant-infrasaunan sisäpintojen materiaali on hemlokkipuuta, joka on miellyttävän tuoksuinen, mäntypuihin kuuluva vaaleahko puu­materiaali. Infrasaunojen ulkopinta on tummaa pähkinäpuuviilua.

Modernisti muotoilluissa infrasaunoissa on paljon lasipintaa. Suuret lämpöelementit on sijoitettu niin, että pitkäaaltoinen lämpö pääsee vaikuttamaan kehosi kaikkiin osiin. Koska hikoilu on infrasaunassa hyvinkin voimakasta, kannattaa penkit ja jopa lattia suojata esi­­mer­kiksi pyyhkeellä. Penkkiosat on irrotettavissa puhdistusta varten.

Infrapunalämpö ei sisällä haitallista säteilyä, mutta koska lämpö nostaa hetkellisesti kudosten lämpötilaa, keskustele infrasaunan käy­töstä lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, tai jos Sinulla on terveys­ongelmia tai Sinulle on asennettu kirurgisia implantteja.

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.